dimarts, 23 de desembre de 2014

S’ha presentat la La Guia d'Enoturisme de la DO Alella, escrita per Lluís Tolosa i Clara Antúnez. L’acte de presentació va comptar amb l'assistència de alcaldes, regidors, representants dels cellers, agents d'enoturisme i especialistes del món vitivinícola de la DO Alella.
La Guia es recull tota la informació que el turista necessita per visitar com cal la DO: 8 cellers, 9 projectes d’elaboració de vi, 49 restaurants, 7 allotjaments, 7 vinateries, 8 visites culturals/museus, 6 esdeveniments enoturístics i 2 empreses de serveis i agències especialitzades del món del vi.
Pel que fa a l’apartat de vins de la Guia, es va crear un grup de tast format per diferents persones del món del vi, del qual vaig poder tenir l’honor de ser membre del comitè de tast, format per Oscar Pallarés, Joan Lluís Gomez, Montse Velasco, Oriol Artigas, Anna Abellan, Clara Antúnez, Joaquim Segui, Marta Ribas, Marta Loyo, Sarai Tengo, Xavier Bassa, Dani Garcia i Lluís Tolosa. Els especialistes van tastar i puntuar més de 90 referències del territori. Vins blans, negres, rosats, escumosos, dolços, generosos... amb personalitat DO Alella.

La identitat dels vins, el paisatge de vinya, la història, la cultura del territori i els esdeveniments enoturístics queden recollits a aquesta publicació, amb més de 200 fotos a color. Se n’han editat 2.000 exemplars que es podran adquirir a l'Oficina de Turisme al preu de 10 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada