dilluns, 27 d’octubre de 2014

Vins de Pel·licula

El sommelier de la Taverna de Vinseum, Ton Colet, i l'escriptor Bernardo Sanchez, autor del llibre El cine del vino tornen a protagonitzar el tast VINS DE PEL·LÍCULA. Una sessió on es podran degustar quatre grans vins provinents, relacionats o inspirats en quatre grans pel·lícules.
Pel Most 2014, i degut a l'èxit que va tenir aquesta activitat ara fa una any, s'han programat dues sessions de VINS DE PEL·LÍCULA: divendres 7 i dissabte 8, a les 18h, a la Taverna de Vinseum de Vilafranca del Penedès.
Els vins que es tastaran a VINS DE PEL·LÍCULA són:
Louis Roederer Cristal. Un champagne mític que apareix a moltes pel·lícules però que, en aquest cas, en destacarem les lloances que en fa Quentin Tarantino en una de les últimes escenes de Four Rooms.
Fontodi Chianti Classico: Hannibal Lecter, en una de les frases més famoses del Silenci dels anyells, reconeix que va menjar el fetge d'una de les seves víctimes amb faves i un bon Chianti. Aquí per sort, només tastarem el Chianti.
Jean Leon Viña Gigi Chardonnay. Un blanc del Penedès que té el seu origen Ceferino Carrion, un jove de Santander que va acabar triomfant a Hollywood. La relació del celler Jean Leon amb el cinema és indiscutible i, per tant, no podia faltar en aquest tast de Vins de pel·lícula.
Matsu y Amén. Fa uns mesos, i degut a l'estrena de la pel·lícula Carmina y Amén, les bodegues Matsu de Toro van crear una edició especial i solidaria dels seus vins amb les cares dels protagonistes de la pel·lícula. A Vinseum en tastaran un d'ells.
L'activitat té un cost de 28 euros (inclou copa Louis Roederer) i per apuntar-se al tast cal enviar un correu a vinseum@vinseum.cat o trucar al 93 890 05 82.


Tots els vins es maridaran amb formatges gentilesa de Xerigots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada