dilluns, 30 de setembre de 2013

De la ginebra al Gin. Juan Muñoz Ramos

El diumenge 29 de setembre de 2013, es va presentar a Molins de Rei el nou llibre titulat "De la ginebra al Gin" de Juan Muñoz Ramos.
Un llibre on es recullen les característiques de més de 1.100 ginebres, els seus botànics, les diferents tòniques existents, els bíter-tònics, la història de la ginebra, la seva tipologia, legislació...
Una autèntica obra enciclopèdica que esdevindrà una font de consulta imprescindible.
Durant la presentació del llibre, es van poder degustar diferents elaboracions de gintònics en els 18 expositors presents en el acte.
El llibre es vendrà en format digital a uns 7.50€ i en format imprès a uns 100€.
El llibre es podrà trobar en castellà, anglès i xinés.

Versión Castellana
El domingo 29 de septiembre de 2013, se presentó en Molins de Rei el nuevo libro titulado "De la ginebra al Gin" de Juan Muñoz Ramos.
Un libro donde se recogen las características de más de 1.100 enebros, sus botánicos, las diferentes tónicas existentes, los bitter-tónicos, la historia de la ginebra, su tipología, legislación ...

Una auténtica obra enciclopédica que se convertirá en una fuente de consulta imprescindible.
Durante la presentación del libro, se pudieron degustar diferentes elaboraciones de gintonics en los 18 expositores presentes en el acto.
El libro se venderá en formato digital a unos € 7,50 y en formato impreso a unos 100 . el libro se podrá  encontrar en castellano, inglés y chino. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada