divendres, 2 de novembre de 2012

Battonage, vinos de expresión

L’empresa Battonage, vinos de expresión, ha presentat en la seva 2ona edició, el gustalia wine& Fun Session, a Casa Capell a Barcelona. Si han presentat gairebé 150 vins, d’uns 40 cellers, majoritàriament de la península ibèrica. D’entre tots ells destaco els vins que em varen sorprendre, com  els vins de Bodegas Hispano+suizas, un vins moderns, nets i ben fets.  Els sorprenents vins de Cortijo Los Aguilares, un celler de la Sierra de Ronda, de Màlaga, on elaboren uns vins amb Pinot Noir i Petit Verdot, interessants.
Els vins de Mas Rodó Viticultors, amb la varietat recuperada Montonega, un vi blanc, particular, especial i singular. Interessant també el seu vi Riesling (amb un punt de botrytis) i el mono varietal de Xarel·lo. Bons vins blancs, els d’aquest celler.
Saló amb un bon ambient, un DJ amenitzant la trobada i un caricaturista ràpid, que feia retrats dels cellerers.

Versión Castellana
La empresa battonage, vinos de Expresión, ha presentado en su 2 ª edición, el gustalia wine & Fun Session, en Casa Capell en Barcelona. Si han presentado casi 150 vinos, de unos 40 bodegas, mayoritariamente de la península ibérica. De entre todos ellos destaco los vinos que me sorprendieron, como los vinos de Bodegas Hispano + suizas, un vinos modernos, limpios y bien hechos. Los sorprendentes vinos de Cortijo Los Aguilares, una bodega de la Sierra de Ronda, de Málaga, donde elaboran unos vinos con Pinot Noir y Petit Verdot, interesantes.
Los vinos de Mas Rodó Viticultores, con la variedad recuperada Montonega, un vino blanco, particular, especial y singular. Interesante también su vino Riesling (con un punto de botrytis) y el mono varietal de Xarel · lo. Buenos vinos blancos, los de esta bodega.
Salón con un buen ambiente, un DJ amenizando el encuentro y un caricaturista rápido, que hacía retratos de los bodegueros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada