dijous, 15 de novembre de 2012

Cava Duran ha fet la presentació del seus productes a Barcelona, a la magnifica botiga de la distribuïdora Escolà. En aquesta presentació, s’ha pogut tastar el nou cava  Marta 2009, elaborat amb  xarel·lo, macabeu i parellada i amb una criança de  més de 24 mesos.
Els caves anaven maridats amb diferents productes. El Duran Gran reserva 2008, amb 36 mesos de criança , elaborat amb Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay, anava acompanyat d’un steak tartare, amb una notòria presència de mostassa, però amb resultat encertat.     
El Duran Gran Reserva Brut Nature 2007, de 42 mesos de criança, on a banda de les tres varietats típiques, intervenen el Chardonnay i el Pinot Noir, estava maridat amb un assortit de ibèrics, combinació que em va semblar la més complicada i difícil d’entendre.
El Rosé Gran Reserva de la casa Duran, amb una criança de 30 mesos, elaborat amb Pinot Noir i trepat, un cava que sorprèn pel seu potent color,  va estar maridat amb un salmó marinat. Correcte.
I per acabar hi havia una barra d’ostres (Marisc Genaro) per acabar la vetllada, com cal.     
En resum, un bon CAVA, amb una línia clara de producte, on aposten per la llarga criança, buscant la integració del carbònic, i el treball de les mares en la criança. Caves elegants i amb personalitat.
Versión Castellana
Cava Duran ha hecho la presentación de sus productos en Barcelona, ​​en la magnífica tienda de la distribuidora Escolà. En esta presentación, se ha podido catar el nuevo cava Marta 2009, elaborado con Xarel·lo, Macabeo y Parellada, con una crianza de más de 24 meses.
Los cavas iban maridados con diferentes productos. El Duran Gran Reserva 2008, con 36 meses de crianza, elaborado con Xarel.lo, Macabeo, Parellada y Chardonnay, iba acompañado de un steak tartare, con una notoria presencia de mostaza, pero con resultado acertado.
El Duran Gran Reserva Brut Nature 2007, de 42 meses de crianza, donde aparte de las tres variedades típicas, intervienen el Chardonnay y el Pinot Noir, estaba maridado con un surtido de ibéricos, combinación que me pareció la más complicada y difícil de de entender.
El Rosé Gran Reserva de la casa Durán, con una crianza de 30 meses, elaborado con Pinot Noir y taladrado, un cava que sorprende por su potente color, estuvo maridado con un salmón marinado. Correcto.
Y para terminar había una barra de ostras (Marisco Genaro) para terminar la velada, como es debido.
En resumen, un buen CAVA, con una línea clara de producto, donde apuestan por la larga crianza, buscando la integración del carbónico, y el trabajo de las lias en la crianza. Cavas elegantes y con personalidad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada