dissabte, 24 de desembre de 2011

Gourmets i gourmands

Un gourmand viu per coses com aquesta:
Pa de blat Gallec (no de farina blanca) d'un petit forn d'Orense, fermentat amb massa mare.
Formatge de cabra curat (Touza Vella, Ribera Sacra)
Formatge de llet crua de vaca, elaborat per una vella pastora que te vaques de pastura i sols fa 30 peces a la setmana. Elaborat amb quall natural propi, per tant, un quall no processat industrialment.
Pernil pur d'ibèric d'aglà, de Maldonado.
Tomàquet bo i un bon oli.

La resta, són tonteries.

Versión Castellana
Un gourmand vive por cosas como esta:
Pan de trigo Gallego (no de harina blanca) de un pequeño horno de Orense, fermentado con masa madre.
Queso de cabra curado (Touza Vella, Ribera Sacra)
Queso de leche cruda de vaca, elaborado por una vieja pastora de un rebaño de pasto y sólo hace 30 piezas a la semana, elaborado con cuajo natural propio, por tanto, un cuajo no procesado industrialmente.
Jamón puro de ibérico de bellota, de Maldonado.
Un buen tomate y un buen aceite.

El resto, son tonterías.

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