dimarts, 26 d’abril de 2011

Dehesa la Granja 2000 i Terra remota 2006

Aquesta setmana, entre les mostres que hem tastat, destaco dues ampolles que han resultat interessants.  La primera, un vi d’Alejando Fernández, el Dehesa la Granja 2000, vino de la tierra de Castilla y León, elaborat amb Tempranillo.  Es tracta d’una anyada vella, la qual crèiem que ja estaria caiguda, però la sorpresa ha estat que el vi encara està viu, amb uns lleugers símptomes d’oxidació però complex i intens en nas, viu en boca, i amb la sensació que encara pot aguantar uns anys a l’ampolla.
El següent vi a destacar ha estat el vi Terra Remota, Camino 2006. Un vi de la DO Empordà, d'un celler relativament jove, elaborat amb Shiraz, Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon. Vi fresc en boca, marcat per la seva criança en  bota, net i amb tocs d’elegància. Creiem amb una bona evolució en ampolla, encara. 

Versión Castellana
Esta semana, entre las muestras que hemos catado, destaco dos botellas que han resultado interesantes. La primera, un vino de Alejando Fernández, el Dehesa la Granja 2000, vino de la tierra de Castilla y León, elaborado con Tempranillo. Se trata de una añada vieja, la que creíamos que ya estaría caída, pero la sorpresa ha sido que el vino todavía está vivo, con unos ligeros síntomas de oxidación pero complejo e intenso en nariz, vivo en boca, y con la sensación que aún puede aguantar unos años la botella.


El siguiente vino a destacar ha sido el vino Terra Remota, Camino 2006. Un vino de la DO Empordà, de una bodega relativamente joven, elaborado con Shiraz, Garnacha Negra, Cabernet Sauvignon. Vino fresco en boca, marcado por su crianza en barrica, limpio y con ciertos toques de elegancia. Creemos que con una buena evolución en botella, todavía.

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