dimarts, 22 de març de 2011

Aula Gourmet, Bosch Xarcuteries

Bosch Cansaladers-Xarcuters, han creat l’Aula Gourmet, on s’ofereixen un seguit d’activitats per als seus clients. Dins la programació de tastos, hem fet un tast de formatges de l’empresa selección gastronómica, de la mà de Mario Romero, gran coneixedor formatger, a la Xarcuteria Bosch del carrer Mallorca 585, de Barcelona.

Els formatges tastats han estat:
Camembert Normadie AOC, Comté AOP Marcel Petitte Fort Saint Antoine, Tomme au Jurançon Bachelet, Livarot AOC, Torta de Barros, Stilton Shropshire Blue.
Els vins proposats per aquest tast han estat els següents:
Celler Vell Brut Nature Estruch, DO cava.
Viña Somoza Godello Lías, DO Valdeorras.
Marcel Deiss Gewürztraminer St Hippolyte, AOC. Alsace.
Parés Baltà Calcari, DO Penedès.
L'Equilibrista, DO Catalunya.
Niepoort Tawny Dee, Oporto.

Versión española
Bosch Tocineros-Charcuteros, han creado el Aula Gourmet, donde se ofrecen una serie de actividades para sus clientes. Dentro de la programación de catas, hemos hecho una cata de quesos de la empresa selección gastronómica, de la mano de Mario Romero, gran conocedor quesero, la Charcutería Bosch de la calle Mallorca 585, de Barcelona.

Los quesos catados han sido:
Camembert Normadie AOC, Comté AOP Marcel Petitte Fort Saint Antoine, Tomme ave Jurançon Bachelet, Livarot AOC, Torta de Barros, Stilton Shropshire Blue.

Los vinos propuestos para esta cata han sido los siguientes:
Celler Vell Brut Nature Estruch, DO cava.
Viña Somoza Godello Lías, DO Valdeorras.
Marcel Deiss Gewürztraminer St. Hippolyte, AOC. Alsace.
Parés Baltà Calcàri, DO Penedès.
L’Equilibrista, DO Catalunya.
Niepoort Tawny Dee, Oporto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada