diumenge, 3 d’octubre de 2010

Private Cocktail Experience, amb Tanqueray

Diageo és una de les companyies més importants del món mundial de fabricació i distribució de begudes alcohòliques. Amb marques com J&B, Smirnoff, Lagavulin, Oban, Talisker, Hennessy, Cacique, Zacapa, Tanqueray.....i un llarg etcètera.
Aquest cap de setmana varem poder gaudir a casa d’una Private Cocktail Experience, amb Tanqueray. Desprès de sopar va arribar un ambaixador de la marca i ens va fer la sessió dedicada a la ginebra, on explica la seva història, elaboració, i fa diferents cocktails i presentacions per a que es pugui treure el màxim de partit de les ampolles de Tanqueray i Tanqueray Ten.
Diageo va iniciar l’any passat aquestes sessions a casa del consumidor final, per a promocionar els seus productes. Aquestes experiències les podreu viure amb Cacique, Johnnie Walker, Tanqueray, i sembla que no s’aturaran aquí.
Us hi podeu inscriure a la seva pàgina. A les sessions demanen un mínim de 8 assistents i un màxim de 12. Sempre regalen un parell d’ampolles per a acabar la vetllada, copes i altres detalls.
I sobretot, moderació i enteniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada